Över 10 000 inbokade till Gambämark!

Över 10 000 inbokade till Gambämark!

Nu har det bokats och sålts över 10 000 biljetter, men mycket lediga platser finns ännu.

Biljetterna till den nyskrivna musikalen Gambämark släpptes 7 april. Nu har det bokats och sålts över 10 000 biljetter. Urpremiär för Gambämark blir det på Ritz 8 september 2018. Musikalen spelas på Ritz i och med att Wasa Teater renoveras från och maj 2018.

Gambämark är en nyskriven musikal av Humorgruppen KAJ. I musikalen medverkar Axel Åhman, Kevin Holmström och Jakob Norrgård från KAJ och Jonas Bergqvist och Susanne Marins från Wasa Teater. Gambämark regisseras av Ann-Luise Bertell, scenografin skapas av Anders Karls och kostymerna av Tyra Therman.

Det känns otroligt kul och helt galet att vi redan nu har 10 000 sålda biljetter! Tack till alla som har bokat för förtroendet, vi ska förvalta det väl. Pressen att leverera den bästa möjliga föreställningen växer, men vi ser fram emot att visa alla vad vi har kokat ihop, berättar medlemmarna i Humorgruppen KAJ.

 

Simon Ventus, försäljningschef på Wasa Teater, svarade på ett par frågor angående biljettförsäljningen.

10 000 biljetter på 10 dagar, var det väntat?

Det har varit stor efterfrågan i alla våra kanaler och det är tydligt att humorgruppen KAJ tilltalar en bred publik. Eftersom efterfrågan är stor är det roligt att det ännu finns biljetter kvar.

Hur mycket biljetter finns det kvar?

Eftersom vi spelar på Ritz och varvar våra föreställningar med Ritz ordinarie verksamhet kommer Gambämark att spelas på ganska otypiska teaterdagar. Om man vill se Gambämark en fredag eller en lördag så ska man skynda sig att boka, men det finns mycket lediga platser inne i veckorna.

 

Läs mera om Gambämark här.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här