Guidningar

Vandra i kulisserna och upplev Wasa Teaters historia.

 

ÖPPNA GUIDNINGAR: I KULISSERNA PÅ WASA TEATER

Upplev en tur i den spännande teaterbyggnaden, stig in i utrymmen vår publik vanligen inte har tillgång till och lär dig mer om husets unika historia! Wasa Teater erbjuder guidningar för alla som är nyfikna på vad som händer bakom scenen. Vi blickar tillbaka på teaterns historia och var 101 teatern står idag. Vi besöker våra olika avdelningar, ser scenografimodeller, dräktskisser, peruker, rekvisita och bekantar oss med teaterns aktuella pjäser.

Våren 2021 arrangeras guidningar i enlighet med de corona-säkerhetsföreskrifter som är aktuella. Ta kontakt för mera information!

Pris:

5 € per person i anslutning till föreställning

10 € temaguidningar och guidningar utanför föreställningstid

GRUPPGUIDNINGAR

Upplev en tur i den spännande teaterbyggnaden, stig in i utrymmen vår publik vanligen inte har tillgång till och lär er mer om husets unika historia! Wasa Teater erbjuder guidningar för alla som är nyfikna på vad som händer bakom scenen. Gruppguidningarna arrangeras enligt kundens önskemål och teaterns möjligheter. Innehållet i guidningen kan skräddarsys eller hållas enligt Öppna guidningar här ovanför. Er gruppguidning bokas via marja.vuori@wasateater.fi.

Våren 2021 arrangeras guidningar i enlighet med de corona-säkerhetsföreskrifter som är aktuella. Ta kontakt för mera information!

Pris:

150 € (vuxna)

50 € (skolgrupper och barn)

VIRTUELL GUIDNING

Stig in i teaterhuset och upptäck våra publika utrymmen, teaterns historia och nuvarande verksamhet.

Besök vår virtuella guidning>>>

Inför besöket

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här