TFN 06 3209 330

Gambämark

En nyskriven musikal av och med Humorgruppen KAJ

BILJETTSLÄPP 7 APRIL!
Premiär på Ritz 8 september 2018.
Rekommenderas från 5 år.

 

År 2018 fick invånarna i det lilla samhället Gambämark nog. Byborna enades om att det var bättre förr och kom fram till den enda rimliga lösningen – att bygga en mur kring byn och utropa sig självständiga.

Femton år senare blomstrar det konservativa samhället bakom muren där den karismatiske ledaren Kurt förverkligat sin österbottniska utopi. Det är ett paradis där det är talko varje dag, dans på paviljongen och älgjakt året runt.

“Gambämark” är en nyskriven musikal av humorgruppen KAJ. Med satir, musik och sin kännspaka humor bygger de upp en by och en föreställning starkt inspirerad av Vörå spelmansklubb och Lejonkungen.

Alla talar dialekt.

 

Gambämark är en nyskriven musikal av Humorgruppen KAJ. I musikalen medverkar Axel Åhman, Kevin Holmström och Jakob Norrgård från KAJ och Jonas Bergqvist och Susanne Marins från Wasa Teater. Gambämark regisseras av Ann-Luise Bertell, scenografin skapas av Anders Karls och kostymerna av Tyra Therman.

På grund av renoveringen av Wasa Teater som inleds i maj 2018 spelas musikalen Gambämark på Ritz från 7 september till årets slut.

 

VIKTIG INFORMATION: Dörrarna öppnas 1 timme på förhand. Var vänlig och kom i god tid. Garderobsavgiften är 2€ (ingen avgift tas för barn under 12 år).

Spelplan

Bilder

Foto: Linus Lindholm

Foto: Linus Lindholm

Foto: Linus Lindholm

Tyra Therman, Susanne Marins, Axel Åhman, Ann-Luise Bertell, Jakob Norrgård, Kevin Holmström. Foto: Simon Ventus

Kevin Holmström, Jakob Norrgård, Axel Åhman. Foto: Frank A. Unger

Produktionsuppgifter

Gambämark

Av: Humorgruppen KAJ
Regi: Ann-Luise Bertell
Scenografi: Anders Karls
Kostym: Tyra Therman
I rollerna: Kevin Holmström, Jakob Norrgård, Axel Åhman, Jonas Bergqvist, Susanne Marins
Premiär: 8.9.2018
Spelperiod: 7.9-31.12.2018

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här