Wasa Teater ställer in vårens alla föreställningar

Wasa Teater ställer in vårens alla föreställningar

Styrelsen för Söfuk beslöt 12.3.2020 att avbryta föreställningsverksamheten fram tills den 31.5.2020. I dagsläget påverkar beslutet inte den turnerande produktionen #nofilter. Wasa Teater utreder möjligheten att flytta konserten Vårfanfar till hösten 2020.

 

Styrelsen för Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur beslöt igår 12.3.2020 att avbryta föreställningsverksamheten fram tills den 31.5.2020, om inte andra beslut fattas senare under våren.

 

Beslutet togs av styrelsen med tanke på vårt samhällsansvar att göra allt för att minska spridningen av coronaviruset. Teatern fortsätter att repetera och förbereda den kommande höstens produktioner. Beslutet påverkar inte restaurangens verksamhet och evenemang, Ernst Salonger fattar egna beslut om sin verksamhet.

 

Teaterns försäljare är i kontakt med de kunder som har bokade och köpta biljetter. Wasa Teater önskar att så många kunder som möjligt väljer att byta sina köpta biljetter till presentkort eller till biljetter till höstens produktioner.

 

I dagsläget påverkar beslutet inte den turnerande produktionen #nofilter. Wasa Teater utreder möjligheten att flytta konserten Vårfanfar till hösten 2020.

 

 

För mera information kontakta:

Ulrika Karp
Direktör
Svenska Österbottens förbund
för utbildning och kultur, skn
050 502 5550

Åsa Salvesen
Teaterchef
Wasa Teater
040 821 5140

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här