Förlängda restriktioner påverkar repertoaren

Förlängda restriktioner påverkar repertoaren

Trots väntan och längtan efter publiken tvingas en föreställning läggas ner.   

  

Under spelåret som pågår har Wasa Teater, på grund av restriktioner, knappt fått ha publik alls. Trots väntan och längtan efter publiken tvingas en föreställning läggas ner. 

 

Föreställningen Hundliv med Carola Sarén och hennes hund Donna i regi av Ann-Luise Bertell tvingas lägga ner. Hundliv läggs ner på grund av det osäkra läget och för att publiktillströmningen bedöms vara för liten. Föreställningen kan på grund av planeringsmässiga orsaker inte flyttas till hösten 2021. 

Bladis pojkan, av och med Erik Kiviniemi, spelas inte mera under våren 2021. Istället tas föreställningen upp igen under hösten 2021. Från och med slutet av september spelas föreställningen på stora scenen och runtom i regionen som turnéföreställning.   

Turnéföreställningen Det osynliga barnet erbjuds digitalt till lågstadier under våren. Föreställningen tas upp på repertoaren igen under hösten och kan då bokas till daghem och förskolor i regionen.  

Ernst Underbar kvar på repertoaren under våren 

Ernst Underbar spelas igen från april i år, i enlighet med de då rådande restriktioner. Föreställningen kommer också kunna erbjudas åt publiken digitalt under våren, mera information ges av teatern inom kort.  

Biljetter byts till presentkort, återbetalas eller kan doneras till teatern

De som har biljetter till någon av de föreställningar som inte spelas i vår, ombeds meddela teatern hur de vill göra med sina biljetter. Lättast meddelar du hur du vill göra via detta formulär.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här