En varm och hundvänlig berättelse med Carola Sarén

En varm och hundvänlig berättelse med Carola Sarén

Premiär för Hundliv med Carola Sarén blir det 14 november.

Eva firar sin födelsedag med en hundpromenad ner till hamnen. Till vardags är hon konferensvärdinna, men idag går hon med sin hund Donna. Hon ser ut över vattnet. Minnen och historier gör sig påminda. Minnen och historier som är annorlunda än drömmarna hon har.

Pjäsförfattaren Sara Kadefors skildrar, humoristiskt och med satir, berättelsen om en kvinna som ständigt måste lyssna på sina väninnors berättelser. Berättelser om deras lustiga sexliv och enastående barns bedrifter. Samtidigt drömmer Eva bara om att kunna få prata med sin hund. Hundliv är en humoristisk och smärtsam berättelse om kärlek, ensamhet, förväntningar och besvikelser. En liten föreställning om ensamhet i tvåsamhet.

Hundliv ger röst åt Eva, en person som inte vanligtvis kommer till tals på stora scenen. Eva är en kvinna, som levt sitt liv lite vid sidan av, i skuggan av äkta man och kolleger. Men Eva har ett stort hjärta, särskilt för sin hund. Hunden är som bekant människans bästa vän, en vän som till sist kan få oss att möta oss själva. Hundliv är en varm och hundvänlig berättelse, berättar teaterchef och regissör Ann-Luise Bertell.

Hundliv får sin premiär på stora scenen i november. Föreställningen spelas på stora scenen under hela spelåret och kommer också att turnera under våren 2021.

HUNDLIV
Premiär 14.11.2020

AV: Sara Kadefors
BEARBETNING, REGI: Ann-Luise Bertell
SCENOGRAFI/KOSTYM: Erik Salvesen
I ROLLERNA: Carola Sarén, hunden Donna
LJUS: Kristoffer Svenn, Johan Pohjanheimo
LJUD: Stefan Backas
MASK: Anna Vesterback
FÖRESTÄLLNINGSTEKNIKER: Johan Pohjanheimo, Kristoffer Svenn, Stefan Backas, Tim Stratton, Michael Eriksson (turné)
SUFFLÖR: Conny Kulla
PROJEKTIONER: Frank A. Unger
INSPICIENT: Maria Lång
SCENMÄSTARE: Mårten Backman
DEKORVERKSTAD Jeremy Crotts, Stig Lund, Nicholas Isaksson
KOSTYMATELJÉ: Ina Nordberg, Belinda Fridlund
FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: ca 60 min, ingen paus

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här