Ny musikal av Humorgruppen KAJ på Wasa Teater i höst

Ny musikal av Humorgruppen KAJ på Wasa Teater i höst

Musikalen Botnia Paradise höstens storsatsning på Wasa Teater.

Bästa passagerare, humorgruppen KAJ med besättning hälsar er varmt välkomna ombord på Botnia Paradise, Östersjöns billigaste kryssningsfartyg!

Vi finns här för att göra er resa så njutbar som möjligt. Buffén står dukad, tax-freen är välfylld och nattklubben väntar. Gör er redo att kasta loss med oss!

På färjan, det laglösa landet där Finland möter Sverige, är varje kryssning en livskris. Passagerare flyr vardagen medan besättningen kämpar för att hålla skorven flytande. Hänsynslöst prövar havet dem alla i en värld av tango, schlager och heltäckningsmattor.

Botnia Paradise är humorgruppen KAJs andra musikal. Det är en berättelse om vänskap, kärlek och att hitta sin plats i livet. Med värme och humor bjuds publiken med på en oförglömlig kryssning.

Unna dig en resa med Botnia Paradise!

 

Teaterchef Ann-Luise Bertell. Musikal nummer två av KAJ på Wasa Teater. Hur känns det och vad blir det?
Ända sedan succén med Gambämark 2018 har vi väntat på en ny musikal av KAJ, och det är väldigt roligt att Wasa Teater nu kan erbjuda publiken något extra att se fram emot. Botnia Paradise blir en stor musikal med många medverkande, förstås KAJ själva, och med liveband.

 

Axel, Jakob och Kevin. Ni har tidigare gjort en musikal och haft ett stort 10-årsjubileum, vad kan man förvänta sig?
Vi har tagit allt vi lärt oss från tidigare projekt, satt oss ner för att skriva och mentalt gungat runt på havet i ett år nu. Resultatet är en hoppfull föreställning fylld av humor, show och hjärta. Vi ser fram emot att få spela den för publiken!

 

Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård står för manus och musik. På scenen får de förstärkning av Wasa Teaters skådespelare Johan Aspelin, Jonas Bergqvist, Markus Lytts, Carola Sarén och Tove Qvickström. Dessutom medverkar gästerna Mathilda Kruse från Helsingfors och May Schjörlien från Sverige.

Regissör är Ida Kronholm. Kostymdesign görs av Linn Wara, scenografi av Mia-Irene Sundqvist och koreografi av Ida “Inxi” Holmlund.

För mask- och perukdesign står Fia Derghokasian, ljusdesign Kristoffer Svenn och ljuddesign Dennis Lindén.

Orkestern med Patrick Lax, Stefan Lindblom, Peter Enroth och Anders Sjölind leds av kapellmästaren Ralf Nyqvist. Musiken produceras av Janne Hyöty.

Biljetter kan köpas från 15 april. Urpremiär blir det den 18 september 2021.

 

 

Ladda ner pressbild här >>
Foto Frank A. Unger.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här