Halv salong igen!

Halv salong igen!

I enlighet med regionförvaltningsverkets beslut 5 november har vi uppdaterat våra salongskartor och kan ta emot mera publik igen.

Varannan plats – halv salong igen!

I enlighet med regionförvaltningsverkets beslut 5 november har vi uppdaterat våra salongskartor och kan ta emot mera publik igen. Till föreställningarna på stora scenen kan tas en publikmängd på max 156 personer, vilket är varannan plats i salongen.

Trots att vi nu kan ta in mera publik är det viktigt för alla, er i publiken och oss i personalen med säkerhetsrutiner!

  • Stanna hemma om du känner dig flunssig eller är sjuk
  • Håll avstånd till andra teaterbesökare
  • Håll god handhygien, före och under besöket hos oss
  • Använd ansiktsskydd under teaterbesöket. Har du inget eget så får du ett av oss

156-50 platser finns

I och med att vi för några dagar sedan fick ta in 50 personer och nu 156, så finns det lediga platser.

Fredag 6.11 kl 19 spelar AYN – den katastrofala kontorskomedin, platser finns! Lördag 7.11 kl 14 spelas Bladis pojkan med Erik Kiviniemi, platser finns!

Lördagen den 14 november är det dags för nästa premiär på Wasa Teater. Då är det Carolas Saréns monolog Hundliv som står i tur, i regi av Ann-Luise Bertell. Genrep är 13.11. Platser finns till båda!

Fredagen den 27 november står Julkonsert med Lytts & vänner i tur. Efter en paus på fyra år är det dags för Lytts att bjuda på en påse med gott och blandat i årets julkonsert. På scenen i år står Markus Lytts, Maria Udd, Tinja Sabel, Johan Aspelin med gästerna Charlotta Kerbs och Jakob Norrgård från KAJ. Platser finns!

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här