Det Osynliga Barnet – Live på distans till skolor

13, 14 & 15.4 klockan 10:00 visas Tove Jansson Det Osynliga Barnet live på distans till skolor och klassrum. För att ta del av föreställningen behöver er skola köpa visningsrätt till något av datumen. Med visningsrätten som kostar 200 €, kan en eller flera klasser ta del av föreställningen som spelas live på vår scen Vasallen.

Efter föreställningen svarar skådespelaren Susanne Marins på era frågor som ni kan ställa i chatten under videon.

Ladda ner kunskapsboken med pedagogiskt material

Med materialpaketet vill vi stödja och stärka det lilla barnets psykiska hälsa och öka välbefinnandet hos individen och gruppen där kärlek och snälla ord spelar en central roll. Vi vill inspirera pedagoger att utforska och upptäcka verktyg för att stärka barnet, ge dem utrymme att hantera jobbiga känslor, oro och ångest. Kunskapsboken är en handledning för pedagogen som innehåller ett för- och efterarbete till pjäsen.
Ladda ner kunskapsboken här.

Föreställningen Det osynliga barnet handlar om Ninni som har blivit osynlig efter att hon behandlats illa.

Muminfamiljens omsorg gör att hon sakta börjar synas igen. Det osynliga barnet är en föreställning om utanförskap och om att bli sedd.

Wasa Teaters uppsättning av Det osynliga barnet är en dockteaterföreställning med Susanne Marins som skådespelare. Produktionen producerades ursprungligen för att turnera i daghem, men den har också spelats för elever i åk 1-3 i olika delar av Svenskfinland med mycket gott mottagande.

Vad behöver ni?

För att ta del av föreställningen behöver ni:

  • Visningsrätt som ger er en kod med vilken ni kan logga in på livestreamen
  • En stor skärm eller videokanon
  • Högtalare kopplade till datorn som kopplar upp sig mot streamen

Hur bokar ni?

Ta kontakt med Wasa Teaters försäljningschef Simon Ventus på nummer 06 3209 316 eller per e-post till simon.ventus@wasateater.fi. När ni bokar, meddela hur många klasser som kommer att se föreställningen samt vem Wasa Teater skall fakturera för visningsrätten som kostar 200 € per skola.

Susanne Marins / Foto: Frank A. Unger
Susanne Marins / Foto: Frank A. Unger
Susanne Marins / Foto: Frank A. Unger
Susanne Marins / Foto: Frank A. Unger