Stor efterfrågan på välgörenhetskonsert – flyttas till stora scenen

Stor efterfrågan på välgörenhetskonsert – flyttas till stora scenen

Eftersom efterfrågan på biljetterna till konserten kl 17 varit stor, så flyttar konserten från studioscenen till stora scenen.

Evenemanget söndagen 19.2 är Wasa Teaters bidrag till We see you – kampanjen. Kampanjen jobbar för en bättre, humanare och rättvisare asylpolitik i Finland och det vill vi också göra. Programmet under evenemanget är föreläsningen “U don´t know” med Hamza Aljubory och Ali Alrubaye och en konsert där lokala artister, teaterns skådespelare samt asylsökande kommer att uppträda. Det blir också konstutställning, arabiska delikatesser av asylsökanden och sagostund på svenska för barnen.

Eftersom efterfrågan på biljetterna till konserten kl 17 varit stor, så flyttar konserten från studioscenen till stora scenen. Nu finns alltså mera biljetter att köpa, för som som vill komma och understöda.

Vi utlovar en tankeväckande och värdefull kväll. Intäkterna används till förmån för papperslösa och asylsökande i Österbotten.

Program:

Kl 15.00 Dörrarna öppnas. I foajén och i teaterdamernas café finns konstutställningar av asylsökande och kaffe och arabiska delikatesser till försäljning.
Kl 16.00 Sagostund med Nina Dahl-Tallgren
Kl 16.00 Föreläsningen “U don´t know” med Hamza Aljubory och Ali Alrubaye.Med U don´t Know vill Hamza och Ali – två unga irakiska män – återge sina personliga erfarenheter över attvara asylsökande i Finland och samtidigt klargöra varför de överhuvudtaget valde att fly från sitt hemland.
Kl 17.00 Konsert, stora scenen (15€)

 

Medverkande i konserten:

Axel Hanses
Rickard Eklund och Emma Strömbäck
Sarah Nedergård
KAJ
The Beekeepers; Lukas Djupsjöbacka, Peter Enroth, Richard Mitts och Roger Bäck
Alfred Backa
Månskensbonden
Emina Arnautovic
Mehdi Bigram
Ahmed Alazzawi
Ghaith Al-Taie
Isa Lindgren-Backman
Ida-Maria Skytte
Wasa Teaters skådespelare; Susanne Marins, Maria Udd, Carla Fri, Tove Qvickström

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här