STATSRÅDETS FÖRORDNING STÄNGER WASA TEATER TILL 20 JANUARI

STATSRÅDETS FÖRORDNING STÄNGER WASA TEATER TILL 20 JANUARI

Musikalen Botnia Paradise inhiberas under tidsperioden 30.12 – 20.1.

Statsrådet publicerade en förordning tisdag 28.12 om att tillfälligt häva användningen av coronapass i regioner som befinner sig i spridningsfasen, där bland annat Vasa sjukvårdsdistrikt befinner sig.

Statsrådets förordning innebär att Wasa Teater inte kan spela musikalen Botnia Paradise eller gästspelet OAS med Unga scenkompaniet under tidsperioden 30.12 – 20.1, så att totalt 13 föreställningar inhiberas.

Alla kunder kontaktas via SMS med instruktioner för köpta eller bokade teaterbiljetter. Kunder kan flytta biljetter till ett annat datum, byta till presentkort eller be om återbetalning. Meddelandet innehåller en länk till ett formulär där kunden kan fylla i sina uppgifter för att sedan bli kontaktad av försäljningsavdelningen. Alla inbokade grupper kontaktas direkt av försäljningsavdelningen på Wasa Teater.

Vi är naturligtvis ledsna över nedstängningen, eftersom vi har fullbokade föreställningar och inte haft någon smittspridning på teatern under hösten. Men vi hoppas att vi snart kan komma igång igen, med coronapass, konstaterar teaterchef Ann-Luise Bertell.

 

Wasa Teaters biljettkassa betjänar normalt ännu 30.12, men håller stängt 31.12. Biljettkassan betjänar igen från och med måndag 3.1.

 

Wasa Teaters biljettkassa
Sandögatan 7
Mån-lör kl 12-14 & 15-18
tfn +358 (0) 6 3209 330
I biljettärenden: biljettkassa@wasateater.fi

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här