Evenemangsserien egÄntligen fredag kör igång på Ernst Salonger

Evenemangsserien egÄntligen fredag kör igång på Ernst Salonger

Konserter, stand-up m.m ska vara en del av veckoprogrammet på Ernst Salonger.

Bock´s Ernst Salonger och Wasa Teater producerar en ny serie evenemang under namnet egÄntligen fredag.

En serie evenemang är redan inplanerade för september och oktober, och mera är på kommande. Bock´s Ernst Salonger och Wasa Teater planerar tillsammans innehållet som framförs på restaurangscenen på Ernst Salonger.

”Vi gör detta för att Wasa Teater ska vara ett öppet kulturhus i centrum av Vasa. Och att för att tillsammans med Ernst salonger erbjuda mera evenemang och innehåll”, berättar teaterchef Ann-Luise Bertell.

Varierat innehåll

Det första evenemanget sker onsdag 23.9 och då Alfred Backa ställer sig på scenen och håller en Symptomfri kväll. Följande onsdag 30.9 är det Sandberg/Heinola/Bäckström jazztrio som spelar på scenen och efter det Månskensbonden fredag 2.10. Programmet för egÄntligen fredag presenteras på Wasa Teaters webbsidor och i ett Facebook-evenemang. Programmet uppdateras kontinuerligt vart efter flera evenemang bokas in.

Utöver egÄntligen fredag kommer det också att ordnas mindre berättarkaféer. Man fokuserar på deltagarnas egna berättelser, allt från dråpliga och humoristiska situationer till meningsfulla möten. Man väljer själv hur mycket man vill dela med sig. Inga förhandskunskaper behövs. Det första tillfället tisdag 13.10 kl 19 leda av Susanne Marins och Ann-Luise Bertell.

Var får man tag i biljetter?

Biljetter kan köpas via Wasa Teaters webbsida eller biljettkassa. Det program som nu är inbokat och som kan köpas biljetter till hittas på https://www.wasateater.fi/feature/egantligen-fredag/.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här