Administrativ chef till Wasa Teater efterlyses!

Administrativ chef till Wasa Teater efterlyses!

Tjänsten tillträds från och med 1.8.2022 eller enligt överenskommelse.

Vill du kombinera ett kreativt, roligt arbete i en inspirerande miljö med ett ekonomiskt och administrativt ansvar? Då är Wasa Teater rätt ställe för dig! Dessutom får du en massa trevliga, kunniga och konstnärliga kolleger på köpet.

 

Wasa Teater söker en Administrativ chef i tillsvidare tjänsteförhållande. Administrativa chefen är teaterns ledande tjänsteinnehavare som har det ekonomiska och administrativa helhetsansvaret för Wasa Teater – Österbottens regionteater. Administrativa chefen arbetar i nära samarbete med teaterchefen, som ansvarar för teaterns konstnärliga verksamhet.

Vi söker en dynamisk person med dokumenterade ledaregenskaper. Vi uppskattar förmåga att leda en institutionsteater i en kontinuerlig förändrings- och utvecklingsprocess i samklang med de krav som regionen ställer.

De formella behörighetskraven för den som väljs till administrativ chef är lämplig högre högskoleexamen samt i praktiken dokumenterad erfarenhet av teaterbranschen. Hälsointyg bör uppvisas före tjänstens tillträdande.

Anställningsvillkor och lön enligt AKTA-avtalet med en prövotid om 6 månader. Tjänsten tillträds från och med 1.8.2022 eller enligt överenskommelse. Sök senast 26.1.2022 kl 14!

 

För mera information, kontakta Direktör Ulrica Karp på tfn 050 502 5550.

 

Läs mera om tjänsten och sök här >>

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här