Vinterbad i Savonlinna

Vinterbad i Savonlinna

Nu har vi kommit till nästa plats, dvs Savonlinna i östra Finland. Förra helgen spelade vi för en entusiastisk premiär publik och fick ett sådant varmt mottagande av såväl personal som publik. Skådespelarna vid Savonlinnan kaupunginteatteri hade kokat soppa och lagat premiärmat åt oss, och var så otroligt vänliga! Tusen tack! Roligt att se en […]

Nu har vi kommit till nästa plats, dvs Savonlinna i östra Finland. Förra helgen spelade vi för en entusiastisk premiär publik och fick ett sådant varmt mottagande av såväl personal som publik. Skådespelarna vid Savonlinnan kaupunginteatteri hade kokat soppa och lagat premiärmat åt oss, och var så otroligt vänliga! Tusen tack!
Roligt att se en ny stad, här är vatten (Saimen) överallt, och hela stan finns på små öar. Förra helgen fick vi en rundtur i Olofsborg, slottet här, som (till min besvikelse) inte hade bebotts av prinsessor.. Visserligen var det en fin borg ändå. Vi fick också smaka på en underbart god rysk lunch, med kålpirog, borsch soppa och pavlova. (Sötsugna som vi alla är tjatade vi till oss en extra pavlova, så lyckliga åt vi två stora bakelser var.
Och idag har jag prövat mitt första vinterbad! Från vårt hotell kan man traska rakt ner i vattnet om man vill, och jag var bara tvungen att prova. Det var ju jätteroligt! Nästa gång måste jag absolut försöka ta ett par simtag också.
Lasse bara vinner pengar på spelautomaterna här, jag kan inte förstå vad hur det kan trilla ut så mycket mynt åt honom..

Novemberhälsningar från alla

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här