Teatersamarbete

Teatersamarbete

Hur många teatrar behövs för att bära upp en lång planka till fjärde våningen? Så här såg det bl.a ut när vi bar upp scenografin en förmiddag. Scenen börjar ta form, mycket enkel och stilig, ett väldigt snyggt plexiglas bord som passar precis med Lasses vinklade vad. (Titta efter Lasses snygga positionering mellan 3 och […]

teatersamarbete

Hur många teatrar behövs för att bära upp en lång planka till fjärde våningen? Så här såg det bl.a ut när vi bar upp scenografin en förmiddag.

Scenen börjar ta form, mycket enkel och stilig, ett väldigt snyggt plexiglas bord som passar precis med Lasses vinklade vad. (Titta efter Lasses snygga positionering mellan 3 och 4 akten.)

Jag är ju sådär ganska fysisk , om jag nu skulle beskriva mig själv. Och jag brukar inte ha problem med vad jag ska göra av händerna på scenen, de brukar liksom röra sig av sig själv. Nu är jag plötsligt otroligt medveten om mina händer hela tiden, och känner mig ungefär lika stel som den där plankan vi bar upp på scen. Jag ska spela känslolöst, lätt och ekonomiskt och samtidigt energiskt och kraftfullt?! Med andra ord, fortfarande inte helt färdig med rollen än.. Men jag tror att jag lär mig saker, jag hoppas i alla fall det.

Och det är mycket höfter, och mycket sex.. =)

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här