Snart är det slut och börjar

Snart är det slut och börjar

Några repdagar kvar och en knapp vecka innan vi åker hem. Slutet på den här perioden, men bara i början av hela Sylvi projektet. Från augusti ska turnera runt och spela den här föreställningen många många gånger. Lite konstigt att vi snart far härifrån. Vi försöker hinna med alla möjliga saker ännu, se utställningar och […]

Några repdagar kvar och en knapp vecka innan vi åker hem. Slutet på den här perioden, men bara i början av hela Sylvi projektet. Från augusti ska turnera runt och spela den här föreställningen många många gånger.
Lite konstigt att vi snart far härifrån. Vi försöker hinna med alla möjliga saker ännu, se utställningar och teater, sevärdheter, sitta på trevliga cafeér, shoppa, samtidigt som vi verkligen har gjort jättemycket här, och inte har så mycket kvar på borde-göra-listan. Och pjäsen. Jag tänker på en massa saker medan jag är på scenen. Jag tänker säkert så mycket att jag får huvudvärk av att få in allt samtidigt. Och då ska reslutatet vara att det ska se totalt avlappnat och lätt ut. Hmm. Visst börjar den sitta nu, hela pjäsen. Men nervöst kommer det att vara på premiären här. Och otroligt häftigt. Vi har premiär i Berlin. Det här är coolt.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här