Sårad leverpaté och såpoperaspel

Sårad leverpaté och såpoperaspel

Gårdagen rep: 1. Jag skall säga den ena repliken som en sårad leverpaté. Jag tror faktiskt inte jag lyckades nåt vidare.. 2. Nattklubbs-scenen ”La Petit Morte” . Matti är nästan naken och jag ska ha en batmankostym. En stund senare: Jeppe torkar bort blod från väggen och Mattis huvud blöder. Vi får sluta för idag. […]

Gårdagen rep:
1. Jag skall säga den ena repliken som en sårad leverpaté. Jag tror faktiskt inte jag lyckades nåt vidare..

2. Nattklubbs-scenen ”La Petit Morte” . Matti är nästan naken och jag ska ha en batmankostym. En stund senare: Jeppe torkar bort blod från väggen och Mattis huvud blöder. Vi får sluta för idag.

Dagens rep:
Genomdrag av hela pjäsen. Allt gick smidigt och bra, men nu känner jag att jag börjar bli förvirrad och osäker på min roll. Hoppas det är en hälsosam fas att gå genom. Gör jag för lite är det utan energi och gör jag för mycket är det såpopera-spel. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka det som är tillräckligt av båda och inte för mycket och inte för lite.

Forstätter att dricka lite vin varje kväll.Bra för mitt låga hemoglobin.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här