Repstart och tester

Repstart och tester

Teaterbyggnaden andas svunna tider, kulhålen efter andra världskriget sitter ännu kvar i väggarna och interiörerna är låångt ifrån de fina teaterhus vi är vana vid. Charmigt och inspirerande..   Alla var lika nervösa inför de första övningarna, dels med en ny grupp, nya människor, ny regissör, och dels är det ett och ett halvt år […]

Teaterbyggnaden andas svunna tider, kulhålen efter andra världskriget sitter ännu kvar i väggarna och interiörerna är låångt ifrån de fina teaterhus vi är vana vid. Charmigt och inspirerande..

 

Alla var lika nervösa inför de första övningarna, dels med en ny grupp, nya människor, ny regissör, och dels är det ett och ett halvt år sedan jag själv stod på scenen nu efter min mammaledighet. Men när vi väl kom igång, så var det verkligen jätteroligt. Alla i gruppen väldigt duktiga och passar superbra i sina roller. Mikko vet tydligt var han är på väg med föreställningen och arbetet känns både utmanande och effektivt. Vi har repeterat i två dagar och akt 1 är redan ”färdig”. Musik, kläder och utan manus. Helt otroligt, men tydligen möjligt!

 

Jag tror verkligen att föreställningnen blir en upplevelse, den här ska ni inte missa när vi kommer till Vasa 2015!

 

Och jag älskar Berlin! Alla i familjen har sitt eget område vi är intresserade av, jag kunde spendera hur många timmar som helst med att prova vilket ställe som har den bästa cappuccinon. Kommer att meddela vinnarkafeét småningom. Och de som är intresserade av hamburgare, kan fråga maken, som kör samma test med hamburgarställena. Barnen testar parkerna och sandlådorna som finns hur många som helst av i dessa kvarter.

 

Här är ballhaus Ost där vi repeterar och ska spela premiären.

 

Hälsningar Lina Ekblad i Berlin

 

image

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här