Midsommar och avslut

Midsommar och avslut

Det här blir mitt sista inlägg för denna gång, kanske jag återkommer senare när vi börjar spela på de olika teatrarna, om något intressant händer, vi får se. Nu är premiären över och vi är tillbaka i (ett lite småkallt.. iskallt..) Finland. Jag tror det har gått bra, publiken verkade mycket nöjda och glada, inte […]

Det här blir mitt sista inlägg för denna gång, kanske jag återkommer senare när vi börjar spela på de olika teatrarna, om något intressant händer, vi får se.

Nu är premiären över och vi är tillbaka i (ett lite småkallt.. iskallt..) Finland. Jag tror det har gått bra, publiken verkade mycket nöjda och glada, inte för att jag skulle höra så mycket av de i publiken som inte var det , men ändå.. Jag har fortfarande väldigt svårt att bedöma min egen insats, jag tycker själv att jag spelar på ett helt annat sätt än tidigare, och jag kan inte säga hur det verkar utifrån. Men jag väljer gärna att tro på de som säger att det funkar..

Sedan hade vi några tråkiga dagar packande och städande och hade leidon (finns det något mer beskrivande ord än det?) av att fara hem. (Och en lång tråkig historia om ett bord, men den vill vi helst glömma. ) Och så kom vi hem och det är ju ändå hemma och ganska trevligt det också.

Och så blev det midsommar och mycket just, och eftersom halva familjen ligger sjuka blev midsommarplanerna inställda och jag tog istället en lång cykeltur under midnattssolen. Och tänkte att jag är en lycklig människa som har det så bra.

Gröna träd och blå himmel till alla.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här