Mat, museum och teater.

Mat, museum och teater.

Hittade äntligen ett ställe där man kunde köpa fisk, och handlade nöjd 400g lax. Tills jag skulle betala, 13€!! Samma gäller blöjor åt barnen, vi trodde att vi sett fel, men samma sak i alla butiker, 24st blöjor för 9€. Subventionerar staten blöjor i Finland? Annars är väl det mesta aningen billigare här än hemma. […]

Hittade äntligen ett ställe där man kunde köpa fisk, och handlade nöjd 400g lax. Tills jag skulle betala, 13€!! Samma gäller blöjor åt barnen, vi trodde att vi sett fel, men samma sak i alla butiker, 24st blöjor för 9€. Subventionerar staten blöjor i Finland? Annars är väl det mesta aningen billigare här än hemma. Och vin är mycket billigare..

 

Gjorde en utflykt till DDR museet igår, det var den sämsta ideén hittils. Alla var trötta, inget gick som vi hade tänkt och hela dagen slutade med att hedvig skrek över hela stan, jag vill kissa på trädet, inte hemma och inte i parken! Och så fick hon kissa på ett träd rakt framför en bokaffär. Nåja, det var ju i alla fall inte jag som kissade på trädet.. (DDR museet kan annars också med fördel hoppas över)

 

repetitionerna rusar framåt, vi har haft genomgång på första och andra akten och det går verkligen jättebra. Är ändå nervös över att jag inte kommer att hitta min roll..

 

Ikväll ska vi gå och se en föreställning på Schaubuhne, det blir kul att se något annat. Hoppas den är inspirerande!

 

/Lina

Lina Ekblad, 18.5 i Berlin

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här