Hej alla!

Hej alla!

Okej, här kommer starten på mitt bloggande från Berlin. Det här blir en ny erfarenhet eftersom jag nätt och jämt använder facebook, så en blogg är nästan lite överkurs, men månne jag inte ska lyckas skriva ihop lite anteckningar. Vi har en fin lägenhet i gammal stil, även om den är ganska sparsamt möblerad, men […]

Okej, här kommer starten på mitt bloggande från Berlin. Det här blir en ny erfarenhet eftersom jag nätt och jämt använder facebook, så en blogg är nästan lite överkurs, men månne jag inte ska lyckas skriva ihop lite anteckningar.

Vi har en fin lägenhet i gammal stil, även om den är ganska sparsamt möblerad, men vi lär nog trivas. Barnen sprang glada omkring ända tills de stupade i säng sent i går kväll. Området är härligt, det ena mysiga cafeét efter det andra.

Repetitionerna börjar först i morgon, eller tisdag, lite oklart än, men i morgon ska jag i alla fall gå till teatern och kolla läget. Lite nervöst inför repstarten, ny regissör, nya medspelare, och sen är det ett tag sedan jag själv stod på scenen nu efter min andra mammaledighet. Det ska bli otroligt spännande att se hur processen blir, och det ska jag berätta mera om senare. Just nu har vi mest njutit av att ha en semesterdag i en charmig stad och kunna dricka ett glas vin utan att fundera på vem som måste köra hem till Solfskogen efter middagen.

Hejhopp!

Lina

 

Bild från vårt vardagsrum.

wtblogg_11.5.14

 

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här