Åbo och ny chef

Åbo och ny chef

Hälsningar från Åbo och Åbo Svenska Teater där vi har premiär idag! Roligt att flytta på sig lite grann, föreställningen blir alltid lite ny när vi kommer till ett nytt ställe. Jag har sällan varit på ÅST och aldrig spelat där, så det känns verkligt roligt att få se teatern lite mera. Vi fick en […]

Hälsningar från Åbo och Åbo Svenska Teater där vi har premiär idag! Roligt att flytta på sig lite grann, föreställningen blir alltid lite ny när vi kommer till ett nytt ställe. Jag har sällan varit på ÅST och aldrig spelat där, så det känns verkligt roligt att få se teatern lite mera. Vi fick en fin guidning igår och kunde konstatera att Finlands äldsa teaterhus är otroligt vackert! Det andas gammal romantisk teater från svunna tider genom hela huset. (Inkluderat spöket Alma på tågvinden.)
Vi var tvungna att repetera igen och tyckte väl alla att det var lite onödigt eftersom vi ju spelar hela tiden, och vi själva tycker att vi är så bra, (!!!) så vi var lite pluttiga när vi fortfarande fick en massa saker att korrigera. (Mikko!!!) Men men, det gäller att inte bli lat och fortsätta jobba ända tills den hundrande föreställningen är över, så vi får väl bara försöka bli ännu bättre. (Vänta bara tills vi kommer till Vasa..)
Och överraskande, men fint val av ny chef, det ska bli roligt att träffa Åsa och se vad hon för med sig till vår teater!

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här