Kundundersökning

Bästa mottagare,

Ta chansen att vinna biljetter till Wasa Teater och en resa med nybyggda Aurora Botnia.

Wasa Teater är en svenskspråkig professionell teater i Vasa, Finland. Teatern producerar föreställningar för alla åldrar och spelar teater på svenska från september till maj. Vi satsar ofta på musikaler och musikteater, men blandar repertoaren med både klassiker och nyskriven dramatik. Under teaterns 100-åriga historia har banden till Sverige alltid funnits nära till hands och när Wasalines nya färja Aurora Botnia sjösätts hoppas vi att de skall bli ännu starkare.

Det nya fartyget Aurora Botnia är världens mest miljövänliga passagerarfärja och kommer flera gånger i vecka att erbjuda två avgångar om dagen från Umeå. Restiden är endast 3,5 timme.

Wasa Teater har i samarbete med bland annat VisitVaasa, Wasaline och Svenska Handelshögskolan ett gemensamt projekt där målet är att ge dig bättre upplevelser.
Denna undersökning är en del av projektet där vi vill ta fram tjänster och paket som passar dina behov. Vi behöver din hjälp och är tacksamma om du vill medverka genom att svara på några frågor.

Gå till undersökningen här –>

I slutet av undersökningen kan du delta i utlottningen.

 

För att du tryggt skall kunna fylla i enkäten och svara på frågorna, kan du göra det anonymt. Vi försäkrar att inga enskilda svar kommer att synas i resultaten och datamaterialet kommer senast 6 månader efter att undersökningen är avslutad att raderas.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här