YO-BRO

Två dragkingar och en DJ! En typ stand up show!

 

GÄSTSPEL: BLAUE FRAU

 

Steffe och Micke intar scenen under förvirrande omständigheter och ger er en aldrig tidigare skådad show. Förvänta er att bli provocerade och överraskade, förvänta er att ni kommer att skratta. Blaue Frau tar dragkingandet till the next level!

 

Teaterrecension: Blaue Fraus dragkingar klär av den moderna mannen.
Svenska Yle

 

MICKE
… det här sku ju vara vara nån teater. Stand-up. Med DJ. Nån ung. Och han som sku dra jokes var nån äldre dude… Yeah, make me laugh. Behöver det faktiskt. Man är ju småbarnsfarsa, så att det där… Varför står den där typen uppe på scenen med DJ:n? Vad skrattar de åt? Borde upplysa honom om att ingen i Brooklyn längre har skägg. Dricker han vin? Månne man hinner till baren ännu…

STEFFE
… varför börjar det inte? Vad väntar vi på? Skall det inte komma nån på scen? Är det open-mic? Är det? Nån textar, aha det är Niki. “Kom till scenen.”. OK. Jag tar vinet med. Tur att jag har mera vin i väskan. Trångt. Sorry. Jag ska här förbi. Festen börjar elva. Niki sa att det här sku ta en timme. Folk verkar ta det helt coolt. Fast där sitter nån och klagar på att det blir dyrt med barnvakt. Ser bekant ut. Är det den där nya chefen för Svenska Teatern?

YO-BRO
En kväll Micke och Steffe hade klarat sig utan.

YO-BRO
En kväll du inte klarar dig utan.

Av och med skådespelare Joanna Wingren, Sonja Ahlfors samt DJ/artist Malin Nyqvist. Det kreativa teamet inkluderar Anders Slotte (regi), Meri Ekola (ljusdesign), Linn Henrichson (dekormåleri & program), Dick Idman (artist), Sanna Pietilä (sömnad), Johan Isaksson (grafisk design).

YO- BRO

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här