Lediga jobb

Wasa Teater söker en

STÄDFÖRMAN / ANSVARIG PUBLIKVÄRD
för ett tidsbundet vikariat

Vi söker dig som är beredd att jobba för att ge Wasa Teaters kunder Österbottens bästa teaterupplevelse.

Som ansvarig städare planerar och dimensionerar du städningen i teaterns fastighet och gästlägenheter, gör städinköp, arbetsschema och arbetslistor samt ansvarar för att hitta vikarier. Du jobbar också själv med normala städuppgifter.

Utöver detta ingår även uppgifter som värdinna och ansvarig publikvärd. Som värdinna ansvarar du för olika serveringar i huset samt inköp till dessa och som ansvarig publikvärd är du förman för våra övriga publikvärdar och tar du hand om vår publik under föreställningar och evenemang och ger dem Österbottens bästa mottagande.

Arbetet är ett vikariat för tiden 1.8.2023-31.5.2024. Arbetet innebär arbete kvällar och helger. Sökande bör ha lämplig yrkesutbildning och gärna erfarenhet inom området. Lön enligt teaterbranschens kollektivavtal och erfarenhet. Befattningen tillsätts med lagstadgad prövotid.

Sök ett intressant jobb i en kreativ miljö. Wasa Teater är känt för sin goda stämning och det gemensamma morgonkaffet för hela personalen.

SÖK NU:

Ansökning med CV skall vara teatern till handa senast mån 18.6.2023 kl 23 och lämnas in på adressen kuntarekry.fi, arbetsnyckel 537309.

Lämna in din ansökan via Kuntarekry

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här