Lediga jobb

Wasa Teater söker en

SÄLJARE / KUNDRÅDGIVARE

med ansvar för biljettkassan

 

Vi söker dig som är naturligt serviceinriktad och är beredd att jobba för att ge Wasa Teaters kunder Österbottens bästa bemötande. Du njuter av att prata med människor oberoende av om det sker ansikte mot ansikte, per telefon eller online. Du är som hemma framför en dator och har lätt för att lära dig nya program. De flesta av våra kunder pratar svenska, men kunskaper i åtminstone finska och engelska är nödvändigt.

 

 

DINA PRIMÄRA UPPGIFTER:

  • Ge Wasa Teaters kunder Österbottens bästa bemötande
  • Ansvara för försäljningen i biljettkassan under normala öppethållningstider samt innan föreställningar
  • Sköta faktureringen av biljetter och teaterns andra tjänster
  • Jobba tillsammans med marknadsavdelningen för att verkställa Wasa Teaters strategi
  • Fungera som kundrådgivare i det nya teaterhuset

 

VAD VI ERBJUDER:

Ett fast jobb i en kreativ miljö. Du börjar jobba när teatern står i ett brytningsskede och inleder sitt 101-spelår i en nyrenoverad teater. Wasa Teater är känt för sin goda stämning och det gemensamma morgonkaffet för hela personalen.

Befattningarna är tillsvidare anställningsförhållanden från den 1.8 2019. Arbetstiden inkluderar kvällar och lördagar. Erfarenhet av kundbetjäning, försäljning och marknadsföring samt kännedom om teaterbranschen är en merit. Lön enligt gällande kollektivavtal. Befattningen tillsätts med lagstadgad prövotid.

För mera information kontakta försäljningschef Simon Ventus, simon.ventus@wasateater.fi +358 44 54 24 340, administrativ chef Marit Berndtson, marit.berndtson@wasateater.fi, +358 50 594 9092 eller se befattningsbeskrivningen nedan.

Ansökningar med CV skall vara teatern till handa senast fredag 24.5.2019 kl. 15 och skickas per post till: Wasa Teater/Marit Berndtson, Kyrkoesplanaden 16, 65100 VASA eller elektroniskt på: https://ansokan.sofuk.fi/ med ansökningsnummer WT1902. Märk ansökan “Wasa Teater säljare/kundrådgivare”

 

Befattningsbeskrivning säljare / kundrådgivare.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här