TFN 06 3209 330

Restaurang Ernst Salonger

EN OAS FÖR KULTUR, SAMVARO OCH LIVSGLÄDJE

Hösten 2019 markerar början på en ny, spännande tid i Vasas stadsliv då Bock’s tar steget ut från det legendariska Bockska hörnet och inleder restaurangverksamhet i det mytomspunna forna Restaurang Ernsts utrymmen. Den nya helheten Bock’s Ernst Salonger återupplivar den klassiska matsalsdelen som under årtionden varit centrum för stadens händelser.

Genom noga utvalda, lokalt producerade och direkt vid producenten upphandlade råvaror skapar vi med våra egna konsumtionsval förutsättningar för en kvalitativ regional utveckling som håller sig i den globala konkurrensen.

Förutom delikata lokala mat- och dryckesupplevelser kommer Bock’s Ernst Salonger att i nära samarbete med Wasa Teater skapa ett helt nytt och unikt centrum för lokal kultur i regionen. Den tidigare bistrodelen kommer fortsättningsvis att erbjuda en lättsam miljö för intressanta och livade diskussioner medan
scenen i matsalen möjliggör uppträdanden i många former.

Tillsammans med Wasa Teater välkomnar Bock’s Ernst Salonger teaterbesökare, lunch- och middagsgäster, små och större grupper till oförglömliga upplevelser i en miljö där över 100-åriga traditioner ligger i centrum. Här finns alltid någon att dela tankar med eller också kan du finna dig själv på småtimmarna dansandes under kristallkronans glans!

Restaurangen öppnar i september 2019 i det nyrenoverade teaterhuset

Förfrågningar och bokningar riktas till deras försäljningstjänst.

Telefon: 050 477 4440

E-post: sales@bockscornerbrewery.com.

 

 

 

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här