Coronapass på Wasa Teater

CORONAPASS TAS I BRUK PÅ WASA TEATER 

Regionförvaltningsverket i Västra och inre Finland har fattat beslut om att ytterligare begränsa inomhussammankomster från och med 20.12, detta för att förhindra mer omfattande spridning av coronaviruset och för att skydda riskgrupper och trygga hälso- och sjukvårdens kapacitet. 

Wasa Teater omfattas från och med 20.12 av de nya restriktionerna för publika tillställningar inomhus. Vi vill förstås fortsätta erbjuda teater och föreställningar för publiken och måste därför kontrollera coronapass för publik över 16 år när man besöker teatern.  

Vi ser gärna att du kommer till föreställningen i god tid och att du har tagit fram coronapasset i förväg så att scannandet av passen går snabbare.  

EU:s coronaintyg består av tre olika intyg: ett intyg om coronavaccination, ett intyg om covid-19-test och ett intyg om tillfrisknande från covid-19. Alla tre intygen fungerar också som coronapass.  

Ett giltigt coronapass kan antingen skrivas ut eller laddas ned som en fil i mobiltelefonen från www.kanta.fi/sv/coronapass Läs mera om coronapasset på https://www.kanta.fi/sv/vanliga-fragor-om-coronapass.

 

 INSTRUKTIONER TILL TEATERBESÖKARE 

  1. Stanna hemma om du känner dig sjuk

Teaterbiljetter kan bytas till annat datum om man känner symtom, kontakta biljettkassa@wasateater.fi eller 06 3209 33. 

  1. Biljettköp och pausservering

Köp dina biljetter i förväg via webbshopen (www.wasateaterfi), eller boka dina biljetter och lös gärna ut dom i god tid innan föreställningen för att undvika köer. Boka pausservering i förväg via vår webbsida. 

  1. När du är vid teatern

Följ anvisningar i teaterhuset och personalens instruktioner. Använd desinfektionsmedel som finns utplacerat på flera ställen i huset. Vi rekommenderar användningen av munskydd. Har du inte eget med dig, kan du få ett av publikvärdarna vid teatern. 

Dörrarna till övre foajén öppnar en timme innan föreställning och dörrarna till salongen öppnar 20 minuter innan föreställning. Pausen är 30 minuter lång.  

  1. I salongen

Invänta instruktioner för att behålla säkerhetsavståndet när du lämnar salongen, både i pausen och efter föreställningen. 

 

HAR DU BILJETT MEN INGET CORONAPASS?

Ifall du inte ännu har ett coronapass, kan du byta dina köpta biljetter till en föreställning vid ett senare tillfälle. Byte av biljett bör ske minst 24 h innan föreställningen börjar. Ta kontakt med Wasa Teaters biljettkassa på nummer 06 – 3209 330 eller biljettkassa@wasateater.fi.

Kommande program

Aktuellt

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här