Konstens Natt 2020

Vi bjuder på en show på innergården, lopptorg i foajén och 3 bra pjäser till 1 bra pris.

Välkommen på Konstens Natt till Wasa Teater!

We are back! Det är två år sedan vi haft möjlighet att ordna program under Konstens Natt på vår innergård. I år bjuder vi på en show där, ett lopptorg med teaterkostymer i foajén och vi säljer förmånliga teaterbiljetter förstås! På grund av den rådande coronapandemin har vi några specialarrangemang kring vårt program.

 

Show på innergården

Våra skådespelare har förberett program till Konstens Natt. Kl 18 blir det stand-up, musiknummer m.m på en scen på innergården. Till programmet på innergården vill vi att man bokar plats. Inträdet är fritt, men i dagsläget vill vi kunna begränsa antalet besökare till 200 personer. Till programmet på innergården tar man sig via brandgatan som vanligt. Publikinsläpp kl 17.

Lopptorg

Vår syateljé förbereder ett lopptorg till Konstens Natt. En hel del kläder plockas fram i teaterns foajé, ingång från Sandögatans huvudingång. Lopptorget håller öppet kl 15 – 20. Till lopptorget tar vi in max 50 personer åt gången.

Köp förmånliga biljetter!

Biljettkassan betjänar kl 15 – 20 under Konstens Natt. Ingång till biljettkassan via huvudingången, sandögatan 7. De förmånliga biljetterna kan också köpas i vår webbshop. Biljetterbjudanden är i kraft en vecka framåt (6.8 – 13.8) från Konstens Natt:

Säsongskort – 3 bra pjäser till 1 bra pris!

Betala 70€ för ett säsongskort som berättigar till teaterbiljetter till AYN, Bladis pojkan och Hundliv (normalpris totalt 88€). Säsongskortet kan köpas biljettkassan eller webbshopen. När presentkortet skall användas bör det göras via biljettkassan, per telefon 06 3209 330 eller per e-post biljettkassa@wasateater.fi.

 

 

Ifall restriktionerna för evenemang ser annorlunda ut i augusti så kan vi givetvis ta in mera publik än nämnt ovan.

Inför besöket

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här