CARL STANLEY – AKTA HUET

Gästspel på Wasa Teater 31 mars 2023 kl. 20:00

 

Svenska stand up komikern Carl Stanley har etablerat sig som en av de allra största och mest populära i Sverige. Våren 2023 landar hans turné i Finland och den 31 mars uppträder han på Wasa teater.

Carl Stanleys bejublade standupturné Akta Huet åker ett extra varv våren 2023, och då landar turnén även i Finland för första gången.

Akta Huet är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de utsålda succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Nu är det dags att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner. Föreställningen är en standupföreställning, den kan och kommer att ändras under resans gång men i nuläget handlar den bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Carl pratar om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Frispråkig och varm humor när den är som bäst. Allt flyter och kan ändras men det går enkelt att beskriva som: En rolig jävla kväll!

– Det skall bli coolt att komma till Finland. Jag har gjort ett par klubbgig i Finland för flera år sedan och då minns jag det som väldigt skoj, berättar Carl Stanley.

Carl uppträdde för första gången i Vasa på Sommar Stand up evenemanget 2018.

 

Produktionsuppgifter

Supportkomiker: John Gillberg

Föreställningens längd ca 85 minuter inkl support. Ingen paus

Hemsida: www.carlstanley.se

#aktahuet

Återköp av biljett endast möjligt om evenemanget inhiberas

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

Inför besöket

Beställ Wasa Teaters nyhetsbrev Klicka här